Schrijf je nu in voor De Superpromoter Workshop!

Waarom zijn Superpromoters belangrijk voor uw organisatie?

  1. De superpromoters bepalen het succes van een organisatie. Enthousiaste klanten en medewerkers zijn loyaler, zorgen ervoor dat er positief over een bedrijf wordt gesproken en dat er nieuwe klanten worden aangebracht. Superpromoters hebben dus een positief effect op de omzet en reputatie van een bedrijf.
  2. Superpromoters leren je wat je goed doet. Het is ontzettend motiverend om van superpromoters te horen waarom ze zo enthousiast over je zijn. De superpromoters zijn kritisch maar door het overal enthousiasme pak je die verbeterpunten met plezier op. Je wilt voor deze klant door het vuur gaan als je hem of haar aanhoort.
  3. Superpromoters zijn een ideale kandidaat voor co-creatie trajecten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw product, een reclamecampagne of nieuw strategisch beleid. Superpromoters zijn bereid om hieraan mee te werken, ze hebben de expertise en interesse en weten ook goed wat hun sociale omgeving zou willen. Ze zijn daardoor in staat om niet alleen namens zichzelf mee te denken maar ook namens hun omgeving.

Voor wie Deze workshop is uitermate geschikt voor alle organisaties die meer rendement willen halen uit hun relaties, willen groeien in omzet door gebruik te maken van het huidige klantenbestand. Bent u ondernemer, salesdirecteur, manager, marketeer of zelfstandig professional dan voegt deze workshop waarde toe.

Het programma Deze workshop vindt van 18:30 uur tot 21:00 uur plaats in de volgende steden:

  • Rotterdam op 27 maart 2013
  • Utrecht op 28 maart 2013
  • Amsterdam op 3 april 2013
  • Den Haag op 4 april 2013
  • Eindhoven op 24 april 2013
  • Breda op 25 april 2013

Investering Inschrijven kost € 179 per persoon en voor elke 5e deelnemer is nu  het boek “de Superpromoter” van Rijn Vogelaar gratis! Locatiekosten, koffie en thee en trainings materialen zijn inbegrepen. Dit tarief is excl. BTW.

Maximaal 12 deelnemers Er is plaats voor slechts twaalf deelnemers. Vol is vol.

Trainer, Mentor, Inspirator en Superpromoter Consultant Ronald de Jong organiseert deze workshop en voert uit.

Resultaat Inspiratie door concrete vertaling naar uw eigen praktijk. Tijdens de workshop maakt u de eerste stappen om uw Superpromoter te vinden, benaderen en te helpen uw organisatie verder te promoten. Na de workshop gaat u de volgende dag concreet anders aan de slag.

Interesse gewekt? Vul onderstaand formulier in:

uw naam

uw email adres

uw telefoonnummer

Mijn voorkeursdatum en locatie is:

 Rotterdam op 27 maart 2013 Utrecht op 28 maart 2013 Amsterdam op 3 april 2013 Den Haag op 4 april 2013 Eindhoven op 24 april 2013 Breda op 25 april 2013